Toestellen
27 augustus 2009 - Ron Smeets

Nokia N97 vs N97 mini fotoshoot

Tja, zo vlak voor de lancering van de kleinere (en ietwat goedkopere) variant van de N97, ook wel bekend als de N97 Mini, duiken er natuurlijk steeds meer foto's van het toestel op.

We hadden al de 'solo fotoshoot' van het toestel gezien. Nu is er ook eentje waarop de N97 Mini samen met zijn 'grote broer' te zien is. met dank aan de boys van DailyMobile. Voor de duidelijkheid, het bronskleurige toestel op onderstaande foto's is de N97 Mini ;-)

Nokia-N97-Mini-vs-N97-a Nokia-N97-Mini-vs-N97-b Nokia-N97-Mini-vs-N97-c Nokia-N97-Mini-vs-N97-d Nokia-N97-Mini-vs-N97-e

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.