Toestellen
06 februari 2009 - Ron Smeets

Nokia N97 video preview

Over anderhalve week hoop ik er zelf ook weer even mee te kunnen spelen, de Nokia N97. Tijdens Nokia World hadden de Finnen nog een vroeg prototype bij zich maar dat zal deze keer in Barcelona toch wel anders zijn.

Hieronder kun je voor nu nog even genieten van een videodemo die tijdens de CES opgenomen werd. Ook toen mochten de journalisten en bloggers het toestel zelf nauwelijks aanraken. Zal dus ook wel een semi-werkend prototype geweest zijn ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=zZJ8ivt-N8s

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.