Nieuws
02 mei 2009 - Ron Smeets

Nokia N97 vanaf 4 Mei in Spanje al te bestellen

Normaal moet je weinig waarde hechten aan de diverse 'voorverkoop' en 'pre-order' aanbiedingen van (online) telefoonwinkels. Meestal is het namelijk niet meer dan een goedkope manier om in het nieuws te komen en reclame voor zichzelf te maken.

Maar als de fabrikant zelf begint met het aannemen van bestellingen voor een toestel dat binnenkort op de markt zal komen mag je toch wel aannemen dat het 'the real deal' is.

Hoe dan ook, vanaf volgende week kunnen Spaanse Nokia fans in ieder geval de N97 al gaan bestellen. De toestellen zullen vervolgens in Juni uitgeleverd worden. Goed nieuws, toch?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.