Entertainment
28 december 2010 - Ron Smeets

Nokia N97 themas 'omgebouwd' voor Symbian^3 toestellen

Voor Symbian^3 zijn best leuke themas online te vinden, maar nog geen nieuwe versie's van enkele populaire N97 (Symbian S60 Touch) themas.

Tot nu dus. Programmeur, en hobbybob ;-), Aniket heeft enkele van die N97 themas 'omgebouwd' zodat ze ook geinstalleerd kunnen worden op de nieuwere Symbian^3 toestellen zoals de N8 en de C7.

Bij de themas die Aniket onder andere omgebouwd heeft zitten de NSeries 1, 2 en 3 van de N97 en NSeries thema 4 en 5 van de N97 Mini. Je kunt ze hier downloaden (zip bestand).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.