Geruchten
18 juni 2009 - Ron Smeets

Nokia N97 Mini op komst?

Dit is toch wel een vreemd, en volgens mij zeer onwaarschijnlijk, gerucht. Een van de moderatoren van een Iers Vodafone Forum meldt dat de provider in dat land later dit jaar een Nokia N97 Mini zal introduceren.

Of het ook echt gaat om een kleinere versie of gewoon eentje minder uitgebreide specs zegt hij er niet bij. Wel dat de Nokia N97 Mini, de standaard versie kost los rond de 650 Euro, een stuk goedkoper zal worden. Rare jongens, die Ieren ;-) De afbeelding hieronder is natuurlijk een photoshopje.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.