Toestellen
28 oktober 2009 - Ron Smeets

Nokia N97 Mini in de winkels

Bij de officiele presentatie van de Nokia N97 Mini, begin September op Nokia World in Stuttgart gaf de Finse fabrikant aan dat het toestel in Oktober in de winkels zou gaan verschijnen. De afgelopen dagen leek het er op dat die deadline niet gehaald ging worden maar dat gerucht is nu door de Finse fabrikant definitief ontkracht.

In het persbericht over de release van de nieuwe Firmware versie voor de N97 bevestigt Nokia namelijk ook dat de N97 Mini vanaf deze week in de winkels ligt. Daarmee wordt de belofte dat het toestel in Oktober beschikbaar zou zijn dus op de valreep gehaald.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.