Toestellen
16 maart 2010 - Ron Smeets

Nokia N97 Mini Gold nu te koop, maar wie wil hem?

Zoals ik eind vorige maand al wist te melden heeft Nokia hier in de BeNeLux besloten om de exclusieve, met gouden accenten behangen, N97 Mini Gold Edition alleen te koop aan te bieden via de online Nokia Shop.

Het toestel is vanaf nu beschikbaar. Het prijskaartje was ook al bekend: 549 Euro. Ik weet zelf niet wat ik van de 'gouden-toestel-trend' moet denken.

Enkele jaren geleden was dat, met dank aan de gouden RAZR, nog wel hot, maar zijn er nu ook nog veel toestelfreaks (of 'gewone gebruikers ;-)) die hier warm voor gaan lopen? Volgens mij niet namelijk. natuurlijk worden dit soort toestellen, mede door het ietwat hogere prijskaartje, meestal niet in extreem hoge aantallen verkocht, maar ik denk dat de bling-bling rage een beetje over is. Reageer maar! Nokia-N97-Mini-Gold-Edition1

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.