Toestellen
13 mei 2009 - Ron Smeets

Nokia N97 medio Juni bij O2 en Carphone Warehouse in UK

Het was al bekend dat de Nokia N97 voordat hij naar Nederland en België komt eerst in Spanje uitgebracht gaat worden. Vandaag is het toestel ook voor de Engelse markt aangekondigd. Dat melden O2 en de Carphone Warehouse tenminste.

Als de berichten kloppen dan zal de N97 vanaf 15 Juni al in enkele O2 winkels te koop zijn, ruim een week later, 23 Juni, volgt de Carphone Warehouse. In combinatie met een abonnement van ca. 50 Euro (45 pond) zal het toestel gratis te krijgen zijn. Los gaat hij ca. 725 Euro kosten (690 pond).

In Nederland en België kunnen we de N97 op z'n vroegst pas eind Juni in de winkels verwachten maar er zullen ongetwijfeld exemplaren via de parallel import hun weg naar de Nederlandse en Belgische Nokia fans, die niet langer willen wachten, gaan vinden ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.