Nieuws
17 april 2009 - Ron Smeets

Nokia N97 komt defintief in Juni

Ik ben deze dagen aanwezig op The Next Web en hier staat ook een stand van Nokia Ovi. Een van de medewerkers van de Finse fabrikant wist mij te vertellen dat afgelopen woensdag de zogenaamde 'Dash for the Finish' voor de N97 gestart is.

Een term die binnen Nokia bekend staat als teken dat het vanaf dan nog maximaal twee maanden zal duren tot het moment dat een toestel naar de winkels verscheept gaat worden.

Dat betekent dus dat de N97 definitief in de tweede helft van de maand Juni in de winkels zal verschijnen. Helaas wist (of mocht) hij niet vertellen in welke landen de N97 het eerst op de markt gaat komen. Hoe dan ook is het goed nieuws van iemand die nauw betrokken is bij het ontwikkelproces van de N97.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.