Geruchten
13 maart 2008 - Ron Smeets

Nokia N96 vanaf Augustus bij de Carphone Warehouse?

Ik werd gisteren al getipt via de comments dat het Engelse Carphone Warehouse aankondigt dat men de Nokia N96 vanaf Augustus zou kunnen gaan leveren (Thanx Coennos).

Op de site van de Engelse retailer is inderdaad een pagina te zien waarop deze aankondiging gedaan wordt (foto boven) en je kunt je er ook al inschrijven om een aanbieding te ontvangen op het moment dat het toestel beschikbaar is.

Letwel: er staat duidelijk bij dat de werkelijke leverdatum nog, zonder aankondiging vooraf, kan wijzigen. Zou dus zomaar ook een publiciteits stuntje van de Carphone Warehouse kunnen zijn, maar hopen op een eerdere release van de N96 mag natuurlijk altijd ;-)Gerelateerde links:
Reclamespotjes voor de N96 en N78
Nokia N96, Sony Ericsson X1, 3G iPhone populair in 2008
Nokia N96 en Sony Ericsson X1 gaan nek-aan-nek
Live foto's van de Nokia N96
Nokia lanceert de N96 in Barcelona
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.