Geruchten
31 mei 2008 - Ron Smeets

Nokia N96 vanaf 31 Juli te koop?

Nou, als we deze (zie afbeelding) aankondiging van Play dot com juist is dan zou de Nokia N96 vanaf 31 Juli in de (Engelse) winkels moeten liggen.

De prijs wordt ook vermeld: 600 pond ofwel zo'n 760 Euro.

Op de site van Nokia staat het toestel al enige tijd als 'binnenkort beschikbaar' aangemerkt en enkele maanden geleden meldde The Carphone Warehouse al dat zij het toestel vanaf Augustus zullen gaan aanbieden.

Kortom, reden genoeg om aan te nemen dat het toestel er rond die datum (eind Juli, begin Augustus) aan zit te komen. Nu maar hopen dat Nederland en België dan ook meteen aan de beurt zijn ;-)Gerelateerde links:
Videoreview van de Nokia N96
Nokia N96 in het wit
Crystal Case voor de Nokia N96
Nokia N96 'Binnenkort beschikbaar'. . .
Nokia N96's online te koop aangeboden
Nokia N96 vanaf Augustus bij de Carphone Warehouse?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.