Nieuws
29 februari 2008 - Ron Smeets

Nokia N96 en Sony Ericsson X1 gaan nek-aan-nek

Onze poll waarin we vragen op welk nieuw toestel, dat nog niet te koop is, jij zou willen wachten loopt nog steeds.

Op dit moment zijn er al ca. 900 stemmen uitgebracht en het lijkt er op dat de Nokia N96 (24%) en de Sony Ericsson X1 (26%) onderling zullen gaan uitmaken wat op dit moment het 'meest gewilde' toestel van 2008 zal worden.

Ook de iPhone (3G) doet het redelijk goed (19%) in onze poll terwijl die nog helemaal niet officieel is aangekondigd.

Jullie kunnen nog tot eind volgende week stemmen. Dan is namelijk de CeBIT in volle gang en daar zullen ongetwijfeld weer een paar nieuwe toestellen aangekondigd worden. Stemmen dus ;-)Gerelateerde links:
Op welk toestel zou jij willen wachten?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.