Toestellen
19 maart 2008 - Ron Smeets

Nokia N96 'Binnenkort beschikbaar'. . .

Op de website van Nokia is de N96 toegevoegd aan het overzicht van toestellen van de Finse fabrikant met de mededeling 'Binnenkort beschikbaar'.

Mmmh, zou hij dan toch nog vóór de zomer in de winkels liggen?, hoor ik menigeen al denken. . .

Helaas pindakaas! Ik heb naar aanleiding van deze tip (thanx Coennos) even contact opgenomen met Nokia en zij wisten mij te vertellen dat de geplande releasedatum van de N96, ergens in Q3 van dit jaar, niet gewijzigd is. 't Is maar dat jullie het weten ;-)

Vooralsnog moeten we het dus doen met de berichten van The Carphone Warehouse over eventuele levering vanaf Augustus of je moet de gok nemen er eentje te kopen bij deze, waarschijnlijk malafide, handelaar uit Engeland.Gerelateerde links:
Nokia N96's online te koop aangeboden
Nokia N96 vanaf Augustus bij de Carphone Warehouse?
Nokia N96, Sony Ericsson X1, 3G iPhone populair in 2008
Live foto's van de Nokia N96
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.