Geruchten
03 november 2006 - Ron Smeets

Nokia N95 verkooppraatje is onzin!

Wat ik vanochtend al vermoedde toen ik de posting maakte over de webshop waar de Nokia N95 al te koop, en uit voorraad leverbaar, aangeboden wordt blijkt dus waar: het toestel is fake.

Via een medewerker van het Nokia Care die binnen Nokia navraag gedaan heeft kregen we de volgende reactie:

"Dit is dus een valse N95, de prijs is nog niet eens bekent, dit omdat het toestel pas rond eind dit jaar begin volgend jaar op de markt komt. En het zou dan duurder zijn dan de Nokia 8800!!! Ik werk voor Nokia Care en zal dit melden aan Nokia. Dit is dus VALS!!!!!!!!!!!"

Later op de dag gevolgd door deze update:

"Heb net tel gehad van Nokia, en het is dus vals. De Nokia N95 staat voor release rond maart 2007 en gaat rond de 750euro kosten. Ze gaan nu dus ook stappen ondernemen naar deze site. Want Nokia houd er niet van dat hun naam wordt misbruikt. Zoizo klopt er niet wat er staat op die site 5dagen levertijd KAN nooit. Plus dat Nokia sinds 2005 geen 12mnd maar 24mnd+3mnd garantie geeft op hun toestellen..Dus mensen ben gewaarschuwd, straks kopen jullie een HELE dure baksteen."

Met dank aan Danny van Nokia Care! Dus, zie je onderstaande advertentie op Komplett.nl; trap er dan niet in.Gerelateerde links:
N95 en N75 in het wild gesignaleerd
Nokia N95: 5MP cam slider met GPS
Nokia N95 komt eraan
Consumentenbond lanceert ConsumentAlarm
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.