Toestellen
22 maart 2007 - Ron Smeets

Nokia N95 vanaf vandaag leverbaar

Nokia heeft vandaag een persbericht uitgegeven waarin staat dat de langverwachte N95 vanaf vandaag naar de belangrijkste Europese, Aziatische en markten in het Midden-Oosten verscheept gaat worden.

De vraag of Nederland ook bij de Key Markets hoort heb ik even bij de Nokia neergelegd maar nog geen antwoord op gekregen. Mocht dat zo zijn, dan kunnen we de N95 dus binnen enkele dagen in de winkels verwachten, zo niet dan duurt het nog enkele weken.

Afgaande op eerdere geruchten zou je in ieder geval wel kunnen gaan denken dat Nederland ook bij de happy few hoort die de N95 als een van de eersten mag ontvangen.

Zo gauw ik meer weet post ik een update!

Update: N95 over 3 a 4 weken in Nederland en BelgieGerelateerde links:
Nokia N95: verbazingwekkend licht maar toch te dik
N95 wordt dé smartphone van 2007
Nokia N95 eind Maart in Nederland te koop
Nokia N95 volop aanwezig op de CES
Eerste 5 megapixel foto van de N95 online
Nokia N95: 5MP cam slider met GPS
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.