Toestellen
05 december 2006 - Ron Smeets

Nokia N95 komt nog voor de zomer

Nokia kondigt op de Amerikaans / Engelstalige site van de N-Series aan dat de N95 naar alle waarschijnlijkheid in Q2 van 2007 in de winkels zal liggen.

Hier op de Nederlandse site moeten we het nog doen met 'Binnenkort beschikbaar' en de geruchten dat ie wellicht al in Q1 op de markt zal komen.

Op zich zou het niet vreemd zijn als de N95 in Europa eerder uit gaat komen dan in de VS, want daar wacht men ook nog steeds op de release van de N93 die hier toch al een maand of 5 verkrijgbaar is.Gerelateerde links:
Nokia N95 review: 'Wow! What a phone!'
Nokia N97 was te mooi om waar te zijn
Is dit de Nokia N97 ?!?
N95 en N75 in het wild gesignaleerd
Nokia N95 videodemo
Nokia N95: 5MP cam slider met GPS
Nokia N95 komt eraan
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.