Geruchten
25 januari 2007 - Ron Smeets

Nokia N95 eind Maart in Nederland te koop

Dat mag je concluderen uit de berichtgeving van het Britse Mobiletoday.

Volgens de site zal Nokia de N95 vanaf 7 Maart in Engeland aan de diverse distributeurs uitleveren waardioor het toestel enkele dagen later daar in de winkels zal liggen.

De rest van Europa, zo meldt men, zal nog twee weken langer moeten wachten op de komst van de N95. Waarom Nokia besloten heeft om de Britten twee weken eerder te verblijden met de N95 is niet bekend en Nokia wilde ook niet reageren op deze berichten.

Vooralsnog blijven dit dus geruchten, maar dat de N95 ergens in Maart op de markt gaat komen lijkt wel zo goed als zeker.Gerelateerde links:
Nokia N95 volop aanwezig op de CES
Nokia N95 commercial
Nokia N95 komt nog voor de zomer
Nokia N95 review: 'Wow! What a phone!'
Eerste 5 megapixel foto van de N95 online
Nokia N95: 5MP cam slider met GPS
Nokia N95 komt eraan
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.