Geruchten
09 april 2007 - Ron Smeets

Nokia N95 deze week in de winkel voor 740 Euro

Dat meldt althans een van onze lezers, Sebastiaan van der Meer, deze dagen in een tweetal reacties op postings over de N95.

Sebastiaan werkt bij een telefoonwinkel en hij heeft de eerste dozen al bij de kassa zien staan wat zoveel betekent dat het toestel binnen enkele dagen in de winkel zal liggen. Sebastiaan spreekt als medewerker van een telefoonwinkel uit ervaring.

In zijn eigen woorden: "Ik heb bij een ander bericht over de N95 ook al gezet :D Hij komt deze week. Hij staat bij ons in de kassa's dus je hoeft er niet meer lang op te wachten. Mijn varkentje is helaas overleden :D maar goed het geld is dan ook hard nodig met 740 euro aanschafprijs (IPV 550 :P )".

Nu is de N95 online al te koop via de grijze import, dat weet ik ook wel, maar hij lag tot en met vandaag in ieder geval nog niet fysiek in de winkels.

Update: Ik had de opmerkingen van Sebastiaan duidelijk iets te enthousiast 'vertaald'. Zoals hij zelf ook al schrijft in zijn reactie op deze posting staan niet de dozen al BIJ de kassa maar de prijzen van het toestel IN de kassa. De conclusie blijft echter hetzelfde: Uit ervaring weet Sebastiaan dat dit betekent dat het toestel binnen enkele dagen in de winkel zal verschijnen. . .Gerelateerde links:
Fototour van de N95
N95 over 3 a 4 weken in Nederland te koop
Nokia N95 vanaf vandaag leverbaar
Nokia N95: verbazingwekkend licht maar toch te dik
Nokia N95: 5MP cam slider met GPS
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.