Entertainment
31 maart 2008 - Ron Smeets

Nokia N95 blijft werken in 'water'

Nee, ga dit niet meteen uitproberen met je eigen N95 (of ieder ander toestel) want de vloeistof waarin deze Nokia tijdens de CeBIT ondergedompeld werd (zie de video na de 'lees meer') is geen gewoon water maar een soort blusvloeistof om vuur te doven in ruimtes waar (veel) electronische apparaten staan.

Op de Hannover Messe werd met behulp van een Nokia N95, die dus aanstond, aangetoond dat de betreffende vloeistof geen negatieve invloed heeft op electronische apparatuur.Gerelateerde links:
Water in m'n display?!?
Zwemmen met je mobieltje
F703i mocht niet in een emmer water!
Je natte mobieltje drogen in (ongekookte) rijst
Stop je vieze GSM gerust in de wasmachine
Nieuwe waterdichte GSM van Fujitsu
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.