Toestellen
15 oktober 2007 - Ron Smeets

Nokia N95 8GB vanaf vandaag leverbaar

Nokia heeft vandaag aangekondigd dat de 8GB versie van de N95 leverbaar wordt.

Het toestel gaat in Europa en enkele landen in Afrika en het Midden-Oosten verscheept worden in combinatie met een SpiderMan III bundel met games en de complete film erop.

De link tussen SpiderMan III en de N95 is opvallend maar wel voor de hand liggend. In de derde film verandert het pak van Spinnemans van rood naar zwart, een transformatie die de N95, zij het van grijs naar zwart, natuurlijk ook ondergaan heeft.

Of deze versie ook al meteen uitgerust wordt met de firmware update versie 20.X is niet bekend maar gezien het feit dat er games meegeinstalleerd worden is die kans natuurlijk wel groot.

De 8GB versie van de N95 gaat inclusief BTW en zonder abonnement rond de 670 Euro kosten. Dat is ongeveer evenveel als de prijs van de standaard N95 toen die enkele maanden geleden geintroduceerd werd.Gerelateerde links:
Eerste spy pics van de 8GB Nokia N95
Straks ook een 8GB versie van de N95?
8GB versie van de Nokia N95 komt in december
'NGage' en 'Music Store' update voor de N95 op komst
Nokia N95 Music Edition 8GB in pre order
De Nokia N95 in Monaco
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.