Toestellen
22 december 2006 - Ron Smeets

Nokia N93i bij de FCC opgedoken als de N00

Het is niet de eerste keer dat de upgrade van de N93, met een 'i' er achter, op internet verschijnt.

Deze keer heeft de Amerikaanse FCC, die alle toestellen (goed) moet keuren voordat ze op de markt komen, het toestelletje in de handen gehad.

Net onder het display (zie foto) kun je overigens het typenummer 'N00' zien, maar dat zal vermoedelijk gedaan zijn om de discussie met klanten die net een N93 hebben aangeschaft en nu 'verrast' worden met een betere versie van hun toestel zo lang mogelijk uit de weg te gaan.Gerelateerde links:
Meer foto's van de Nokia N93i opgedoken
Opvolger voor de N93 gespot
Mission: Impossible III bij de N93
Nokia N93 review: Media Phone of the Year
N93 volgt N90 op als Media Phone van het jaar
Nokia N93: de beste camphone ooit!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.