Toestellen
14 september 2006 - Ron Smeets

Nokia N93 bij MobileCowboys

Onze dag kan niet meer stuk. Vanmiddag ontvangen wij namelijk een tweetal Nokia N93 multimediaphones ter 'review en vermaak'.

De onlangs tot Media Phone van 2007 gekroonde N93 komt binnenkort, over een week of 5, onder andere in Nederland op de markt. De komende dagen gaan wij het toestel eens goed onder handen nemen om te zien of hij inderdaad zo goed is als iedereen (ook wij) 'van horen zeggen' beweert.

Na het weekend zullen wij onze eerste indrukken, testresultaten en oordeel in een uitgebreide review posten. En natuurlijk gaan wij ook de mediafuncties van de N93 grondig uitproberen, om te beginnen tijdens ons bezoek aan de Apple Expo a.s. zaterdag. Stay Tuned!

UPDATE: De N93 is natuurlijk wel al te koop. Zie mijn rectificatie.Gerelateerde links:
N93 volgt N90 op als Media Phone van het jaar
Nokia N93: de beste camphone ooit!
Bruisende Nokia N-Series party in de Escape
3 nieuwe N-Series Nokia’s officieel aangekondigd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.