Toestellen
07 juni 2006 - Ron Smeets

Nokia N91 lauw ontvangen in het land van de iPod

Wat ons betreft geen echte verassing. In de VS zijn ze het afgelopen jaar wel wat voorzichtiger geworden met het enthousiast reageren op een muziektelefoon die de ipod naar de kroon kan stijgen.

Ten eerste was het het Amerikaanse Motorola dat samen met Apple verantwoordelijk was voor de enorme flop van de ROKR iTunes GSM.

Daarnaast is Apple, de maker van de immens populaire iPods een typisch 'Made In The USA' bedrijfen dus wordt alles dat van 'buiten' komt een stuk kritischer bekeken dan je normaal zou mogen verwachten.

Enfin, in de review van Laptop Mag scoort de N91 uiteindelijk toch nog 3 uit 5 sterren.Gerelateerde links:
Drie dagen met de Nokia N91; een review
Nokia N91 het eerst bij MobileCowboys
ROKR ook afgeschoten door Wired
ROKR concurrent SE Walkman loopt hard
Eerste reviews van ROKR en Nano
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.