Nieuws
13 april 2006 - Ron Smeets

Nokia N91 het eerst bij MobileCowboys

Enkele weken geleden werd al bekend dat Nokia's langverwachte en veelgeplaagde musicphone, de N91, in Juni in de winkels zal liggen.

Vandaag kunnen wij met gepaste trots melden dat MobileCowboys er al eentje heeft weten te bemachtigen, bijna twee maanden voordat ie dus officieel in de handel komt. Nokia Benelux heeft ons er namelijk, in ruil voor een exclusieve review, tijdelijk een N91 ter beschikking gesteld.

De komende dagen gaan wij de N91 dus eens grondig onder handen nemen en na het paasweekend wordt er een uitgebreide preview gepost met al onze bevindingen, de nodige foto's en. . . nog een primeur die jullie zeker niet zullen willen missen.Gerelateerde links:
Werkende N91 gespot
Nokia's Musicphone toch deze lente in de winkel
Nokia N91 crashtest
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.