Nieuws
02 september 2009 - Ron Smeets

Nokia N900 niet in Vodafone winkels

Hoewel vandaag natuurlijk wat Nokia betreft vooral in het teken staat van de X-Series en de N97 Mini heb ik ook nog een leuk lokaal nieuwsfeitje rondom de vorige week aangekondigde N900 gespot.

In mijn mailbox viel namelijk een berichtje binnen waarin de klantenservice van Vodafone zwart op wit bevestigd dat de Nokia N900 niet bij die provider in het assortiment zal worden opgenomen (zie afbeelding hieronder). Jammer dus voor alle Vodafone klanten die van plan waren de N900 bij hun volgende contractverlening aan te gaan schaffen.

UPDATE (14u45): Ik heb de titel maar even aangepast. Zoals ik ook al in de reacties schreef vind ik het toch redelijk bijzonder (en misschien ook niet zo slim) dat 's lands tweede provider een vlaggenschip N-Series toestel van 's werelds grootste toestel fabrikant links laat liggen. Vodafone-Geen-N900

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.