Nieuws
28 augustus 2010 - Ron Smeets

Nokia N900 met volledig werkend Android OS op komst

Sinds de Nokia N900 eind vorig jaar op de markt kwam zijn er al ontwikkelaars en hackers bezig Android erop te 'hacken'. Daarvan heb ik in de afgelopende acht maanden al diverse voorbeelden gezien en gepost. Helaas is er nog geen enkele 'hack' die echt bruikbaar functioneert.

Als we de boys en girls van Project NitDroid mogen geloven, dan komt daar binnenkort verandering in. Het zal mij benieuwen. Hieronder kun je een video zien van de status op dit moment. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.