Entertainment
25 juli 2011 - Ron Smeets

Nokia N900 met vier OS'en (video)

Wie kent hem nog, de Nokia N900? ;-))) Grapje natuurlijk, maar bij terugkeer van mijn vakantie, waarvan ik de laatste vijf dagen écht offline geweest ben, zag ik vanochtend deze video van een N900 waarop een hobbybob erin geslaagd is vier verschillende OS'en te installeren; Android, Maemo, MeeGo en Kubuntu Mobile.

De tien minuten durende video kun je hieronder bekijken. Skycooler1 heeft hier een handleiding gepost zodat je het eventueel ook zelf kunt proberen. Enjoy!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.