Toestellen
29 november 2009 - Ron Smeets

Nokia N900 binnen een dag of tien in de winkels

Eigenlijk, zo meldde Nokia een week of twee geleden, zou de N900 de afgelopen week (wk 48) al in de winkels moeten hebben liggen, maar dat is, zo blijkt nu, niet gehaald.

Letwel, het toestel wordt inmiddels wel al (mondjesmaat) uitgeleverd aan iedereen die hem in de online Nokia shop gekocht heeft, maar er live mee spelen in de winkels is er nog niet bij.

Dit weekend ontving ik een update van Nokia Benelux en zoals de planning er nu bij staat zal de N900 einde deze- (wk49) of begin komende week (wk50) toch in de winkels liggen. De grootste kans maak je volgens Nokia t.z.t. bij de BelCompany. Ik ben benieuwd of deze belofte nu wel waargemaakt gaat worden. Over een dag of tien, maar hopelijk al eerder, zullen we het weten

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.