Geruchten
02 juli 2010 - Ron Smeets

Nokia N9 prototype gefilmd?

De Nokia N9, het eerste MeeGo toestel van de Finse fabrikant, is al een paar keer in het geruchtencircuit opgedoken maar een duidelijk video zoals hieronder had ik nog niet gezien.

Volgens de makers van dit filmpje, de boys van TechnoBuffalo zou dit een prototype van de N9 kunnen zijn. Ze houden daarbij wel een slag om de arm. Uiterlijk lijkt hij in ieder geval veel op de N8. Hij is wel een heel stuk dunner. Nog geen teken van MeeGo op dit prototype overigens. Wat je hieronder ziet is 'gewoon' Symbian^3.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.