Toestellen
14 januari 2011 - Ron Smeets

Nokia N9 in China al te koop (ahum)

Of de Nokia N9 er überhaupt gaat komen is officieel nog niet bekend, maar dat heeft deze Chinese namakers er niet van weerhouden om het toestel zoals dat al enkele keren in het geruchtencircuit te zien was, alvast na te maken ;-)

Over de specs valt niet veel te zeggen. Natuurlijk staat er geen MeeGo OS op maar een 'slap aftreksel' van iets dat moet lijken het welbekende Symbian.

Verder heeft deze fake Nokia een 3 inch scherm, slide-out toetsenbord, WiFi, FM Radio, Bluetooth, dual SIM en een microSD geheugenkaartje. De prijs? 106 dollar (ca 75 Euro). Nokia-N9-Fake-1401-a Nokia-N9-Fake-1401

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.