Geruchten
05 oktober 2007 - Ron Smeets

Nokia N82 'officieus' bevestigd

Geruchten over de Nokia N82 doken een tijdje geleden al eens op, samen met de berichten over de N81.

Aanvankelijk werd aangenomen dat de twee toestellen gelijktijdig aangekondigd zouden worden maar tijdens de introductie van de N81 was de N82 in geen velden of wegen te bekennen.

Nu is een Wap profiel (xml link) online verschenen waarin opnieuw gesproken wordt over een Nokia N82. Dat zou kunnen betekenen dat het toestel er dus toch aan zit te komen.

Uit het bestandje zijn onder andere de volgende specs af te leiden: Symbian 60 OS, UMTS met HSDPA, Multimedia speler, WiFi en een QVGA display.

Nu nog afwachten wanneer Nokia de N82 offciieel aan het grote publiek voorstelt.Gerelateerde links:
Foto's en specs van de Nokia N81 en N82 gelekt
Nokia geeft persconferentie op 29 Augustus in Londen
N81 heeft Navi Wheel
Foto's van de Nokia N81
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.