Geruchten
01 november 2007 - Ron Smeets

Nokia N82 in het wild gefotografeerd

Als we het bericht op deze Argentijnse website mogen geloven dan houden de vrouwenhanden op bovenstaande foto een Nokia N82 vast.

De Argentijnse bron (Engelse tekst staat onder het bericht) noemt het toestel overigens de candybar versie van de N95. Zo had ik er, bij het zien van enkele specs een paar weken geleden, nog niet over gedacht.

De ‘Gauchos’ noemen in hun bericht ook nog een aantal specificaties: 5 Megapixel camera met Xenon Flash, WiFi, microSD geheugenkaart, 100 Mb intern geheugen, GPS en USB 2.0 aansluiting.

Over ruim een dag zullen we waarschijnlijk meer weten want Nokia organiseert dat een meeting in Londen waar de N82 vermoedelijk aangekondigd gaat worden. . .Gerelateerde links:
Nokia N82 al nagemaakt
Nokia N82 'officieus' bevestigd
Is dit de Nokia N82?
Foto's en specs van de Nokia N81 en N82 gelekt
Toestel specificaties
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.