Entertainment
15 oktober 2007 - Ron Smeets

Nokia N82 al nagemaakt

Hij moet officiëel nog door Nokia aangekondigd worden, maar in China hebben ze het al voor elkaar gekregen om een fake N82 te produceren.

Tot nu toe zijn er alleen een paar gelecte kiekjes van de N82 online verschenen en dat was voor CECT, maker van veel meer namaak toestellen, al meer dan voldoende om hun eigen N82 te maken.

De specs, voor wie het wil weten, bevatten onder andere een 2.6inch QVGA touchscreen display, 1.3(!) megapixel camera, stereo speakers en -Bluetooth en een microSD geheugenkaart.

Kijk zelf maar hoeveel de CECT versie lijkt op de eerder gespotte foto's van de N82 (die overigens ook nog niet 100% als 'echt' bevestigd zijn).

De Nokia versie van de N82

De CECT versie van de N82Gerelateerde links:
Nokia N82 'officieus' bevestigd
Fake Nokia N76, de Nokla N76
Weer een Fake Nokia van CECT, de N6300
Nokia 5700 'Music' rip-off
Foto's en specs van de Nokia N81 en N82 gelekt
Fake N95 met slider functie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.