Accessoires
03 september 2009 - Ron Smeets

Nokia N810 met 3D display gespot

Dit is iets dat we de afgelopen jaren al enkele keren zijn tegengekomen in verschillende (Koreaanse) prototypes en/of patent aanvragen: Mobiele telefoons met een 3D display.

De afgelopen uren is ook een (wazige) foto opgedoken van een Nokia N810 (ja, het oude model) waarvan het standaard display vervangen is door een 3D versie. Het prototype is te zien op Nokia World.

Door wie de 3D technologie en het -display gemaakt zijn wordt nog (angstvallig) geheim gehouden. Lijkt me een beetje overbodig aangezien de Koreanen er, zoals gezegd, ook al enkele jaren mee experimenteren. De vraag is natuurlijk of dit toekomst heeft; 3D mobieltjes. Wat vinden jullie? Kansrijk of -loos? Nokia-N810-3D-Display-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.