Toestellen
29 augustus 2007 - Ron Smeets

Nokia N81 fotoshoot

Op toestelgebied was de introductie van de N81 natuurlijk het grootste nieuws van de dag, hier in Londen.

Het is de bedoeling dat deze multimedia gamephone over enkele weken (Oktober), samen met de release van de 8GB versie van de N95, al in de winkels zal liggen.

Er komen twee uitvoeringen op de markt. Een microSD versie, zonder ingebouwd flashgeheugen en een versie met 8GB ingebouwd geheugen, zonder microSD. De eerste versie gaat ca. 360 Euro kosten terwijl de 8GB versie voor 430 Euro in de winkel zal liggen (zonder abonnement).

Meer foto's:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.