Toestellen
13 februari 2007 - Ron Smeets

Nokia N800 videodemo

Terwijl ik op de overvolle Nokia stand stond te wachten op een kans om de N95 even zelf in de handen te houden en er mee te ‘spelen’ vroeg een van de aardige dames of ze mij een demo mocht geven van de N800, Nokia’s nieuwe Internet Tablet.

Ik heb geprobeerd om, met al het gedrang om mij heen, een stukje van die demo te filmen (na de klik). Op zich een leuk toestel maar zoals ik eerder ook al schreef is het niet aanwezig zijn van mobiele belfuncties toch een gemis. De N800 is, net als zijn geflopte voorganger de N770, alleen te gebruiken op het moment dat je een WiFi verbinding hebt.

De N800 heeft een ingebouwde webcam die aan de zijkant van het toestel verborgen zit. Even drukken en de cam ‘popt’ naar buiten. Feitelijk is dit natuurlijk dezelfde VGA cam die ook in bijvoorbeeld de N70 aan de voorzijde zit, maar omdat je met de N800 niet kunt bellen noemt men het hier dus een webcam. Klik verder voor de video en een actiefoto van de N800.Gerelateerde links:
Uitgebreide video review van de N800
Specs en foto's van de Nokia N800 internet tablet
Meer foto's van Nokia's nieuwe internet Tablet
Nokia 870 als opvolger voor de 770?
Nokia blijft het proberen: nu ook navigeren met de 770
Geen 770i, wel software update voor de Internet Tablet
Nokia's internet tablet
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.