Toestellen
23 augustus 2010 - Ron Smeets

Nokia N8 videopreview

Zoals de meesten van jullie wel weten kon ik een kleine twee weken geleden al even met de Nokia N8 spelen. Samen met Ger van het Beste Product heb ik toen ook een videopreview van het toestel opgenomen. Dat moest snel en zo ongeveer in 1 take ;-)

Enfin, Ger is sindsdien een weekje op vakantie geweest en we moesten ook even wachten op de video die we met de HD camera van de N8 geschoten hadden. Kortom, mijn videopreview is net afgemonteerd door Ger. Hieronder kun je het resultaat bekijken.

Ow ja, als je midden in de preview denkt: "Hey, waar is het geluid nou?!?" Even geduld, enkele seconden later wordt duidelijk wat de bedoeling daarvan was ;-) Enjpy! #hbp_1496840016#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.