Entertainment
28 september 2010 - Ron Smeets

Nokia N8 UI demo: foto gallery

Er is al veel gezegd en geschreven over de Nokia N8 en de gebruiksvriendelijkheid van de Symbian^3 User Interface. Gezien de ietwat slome prestaties van de vorige Symbian UI's is dat ook wel te begrijpen maar ik schreef al eerder dat Nokia met Symbian^3 toch weer een behoorlijke stap vooruit gezet heeft. OK, die blijft qua soepelheid snelheid nog steeds achter op de gemiddelde Android en iOS User Interface, maar dat was gezien de achterstand van Nokia / Symbian ook niet te verwachten.

Hieronder kun je een videodemo bekijken van de Foto Gallery app van de Nokia N8 en Symbian^3. Ziet er toch best snel en soepel uit, of niet?

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.