Geruchten
21 april 2010 - Ron Smeets

Nokia N8 presentatie nog deze maand

Veel Nokia fans (en andere mobiele freaks ;-) waren vorige week enigszins teleurgesteld dat de Finnen met de introductie van de C3, C6 en E5 niet ook meteen de N8 onthulde.

Welnu, de reden daarvoor is inmiddels wel duidelijk geworden. Zoals verwacht wordt de N8 het eerste Symbian^3 toestel van de Finse fabrikant en bij een dergelijke aankondiging wil men er natuurlijk zeker van zijn dat zowel het toestel als het OS alle aandacht krijgen.

Daarvoor heeft Nokia besloten de introductie van de N8 volgende week te laten plaatsvinden, zo heb ik van een zeer betrouwbare insider vernomen. Wanneer precies is nog niet bekend, maar vóór Koninginnedag zal exact bekend zijn wanneer de Nokia N8 op de markt gaat komen, hoe hij er precies uit ziet en wat hij allemaal kan met Symbiabn^3 aan boord.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.