Toestellen
25 augustus 2010 - Ron Smeets

Nokia N8 nu ook in China al te bestellen

Chinese Nokia fans (en andere mobiele bellers ;-)) kunnen vanaf vandaag ook al de Nokia N8 bestellen. Mmmh, ik moest eigenlijk direct aan twee dingen denken toen ik dit vanochtend las.

Eerst, in China wonen héél veel mobiele bellers. Hopelijk betekent de N8 release daar niet dat de wachttijden hier gaan oplopen (a-la iPhone 4). Kort daarna stelde ik mijzelf echter alweer gerust met de gedachte dat de meeste Chinezen de originele Nokia N8 waarschijnlijk toch niet kunnen betalen en naar een van de (vele) namaak modellen zullen grijpen ;-)

Hoe dan ook, vanaf vandaag is de Nokia N8 dus ook in China te bestellen. Hij kost 565 of 665 Euro, afhankelijk van welke van de twee pakketten de Chinese kopers kiezen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.