Toestellen
25 oktober 2010 - Ron Smeets

Nokia N8 naast de Nokia C7

Vlak nadat de Nokia N8 in de winkels verschijnt zal ook de Nokia C7, het tweede Symbian^3 toestel van de Finse fabrikant, zijn opwachting maken.

De Nokia C7 is ietwat goedkoper, heeft iets minder uitgebreide specs (vooral voor wat betreft de camera en multimedia functies) en is iets stijlvoller vormgegeven, maar dat laatste is natuurlijk een kwestie van smaak. Hieronder kun je een vergelijkende video van ruim zeven minuten bekijken waarin de N8 en de C7 naast elkaar gelegd worden. Helaas is het filmpje niet in het Engels, maar dat mag de pret voor een deel niet drukken, toch? Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.