Toestellen
30 mei 2010 - Ron Smeets

Nokia N8 multitasking en USB on the Go demo's

De Nokia N8 moet over enkele weken (of maanden) de N97 gaan vervangen en het Symbian OS nieuw leven inblazen. Het toestel is namelijk uitgerust met een capacitive touchscreen en het gloednieuwe Symbian^3 besturingssysteem.

De eerste preview berichten over de N8 waren nog niet echt positief, maar die waren natuurlijk gebaseerd op ervaringen met (vroege) prototypes en moeten dus (grotendeels) met een korreltje zout genomen worden. Hieronder kun je twee video's bekijken waarin de multitasking functie en USB on the Go van de N8 wordt gedemonstreerd. Enjoy!

Via: MyNokiaBlog

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.