Geruchten
02 april 2011 - Ron Smeets

Nokia N8 met Windows Phone 7 ?

Zo, 1 april is voorbij en ik heb die dag aan mijn voorbij laten gaan zonder ook maar één artikel te schrijven ;-)) Nu is het dus weer tijd voor wat nieuwe geruchten.

Ik begin de dag na de wereldwijde viering van #kikkerinjebil toch maar met een erg onwaarschijnlijk en volgens mij ook erg fake filmpje (van 15 seconden) waarin een Nokia N8 te zien is met een werkend homescreen van Windows Phone 7. Zonder verder commentaar ;-))

http://www.youtube.com/watch?v=5V2du-JlUH4
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.