Nieuws
30 augustus 2010 - Ron Smeets

Nokia N8 met Bluetooth keyboard en muis

Een van de handige functies van de Nokia N8 is zonder enige twijfel USB on the go. Hiermee kun je namelijk je memorystick of portable HD aan het toestel koppelen om heel makkelijk je data (foto's, muziek e.d.) over te zetten. Handig en sneller dan de Bluetooth bestandsuitwisseling. Zeker als je 12MP foto's en HD video's met het toestel gaat schieten.

De Bluetooth functie van de Nokia N8 kun je dus voor andere doeleinden gebruiken. Onderstaande video laat zien hoe je bijvoorbeeld een Bluetooth toetsenbord en muis tegelijkertijd kunt koppelen en gebruiken. Voor diegenen die hun N8 echt als 'mini PC' willen gebruiken ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.