Entertainment
26 november 2010 - Ron Smeets

Nokia N8 in Tron: Legacy

Het origineel van Tron uit 1982 was een van de films waar ik toen voor in de rij gestaan heb (net als voor Blade Runner, The Thing, E.T. en Poltergeist dat jaar overigens ;-)) Nu, 28 jaar later, is het vervolg klaar en ook nu zal ik weer in de rij gaan staan.

Maar goed, dat heeft natuurlijk weinig met Mobiel te maken, ware het niet dat in Tron: Legacy ook een rolletje is weggelegd voor de Nokia N8 (ongeveer na 50 seconden in onderstaande trailer).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.