Toestellen
27 mei 2010 - Ron Smeets

Nokia N8 in Engelse online Vodafone shop

Bij ons staat hij er nog niet tussen op de site van Vodafone maar in Engeland is de Nokia N8 al opgedoken in de online shop van de provider. Hij is nog niet te bestellen (pre-order) of zo maar er staat wel het uiterst rekbare begrip 'Coming soon' bij ;-)

Nu maar afwachten wanneer wij aan de beurt zijn en wanneer de N8 daadwerkelijk in de winkels zal verschijnen. Vooralsnog is 'Q3' (Juli - September) het enige dat Nokia er officieel over gemeld heeft.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.