Toestellen
01 augustus 2010 - Ron Smeets

Nokia N8 HD video opname

Er zijn dit jaar (en zelfs vorig jaar) al diverse toestellen op de markt gebracht die in staat zijn om HD video opnames (720p) te maken. De Nokia N8, die begin september in de winkels zou moeten liggen, is daar eentje van.

Hieronder kun je nog een HD video bekijken die met het toestel is opgenomen. Het is zeker niet de eerste HD video van het toestel, maar wel eentje die niet door Nokia zelf opgenomen, en mogelijk bewerkt, is.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.