Geruchten
16 april 2010 - Ron Smeets

Nokia N8 gespot en X5 op komst ?

De Nokia N8 is de afgelopen weken al meerdere keren in het geruchtencircuit opgedoken. De release van het toestel zou zelfs al uitgesteld zijn. En dat terwijl Nokia zelf nog niets officieel over deze nieuwe N-Series gemeld heeft ;-)

Maar goed, het Duitse MobiFlip ontdekte op een Chinese site deze afbeelding (grote versie na de klik), afkomstig uit een document over het toestel. Dit zou de Nokia N8 dus moeten zijn. Mmmh, het feit dat het plaatje uit China komt maakt het natuurlijk wel een heel stuk minder betrouwbaar ;-)

Verder duiken ineens ook weer berichten op over een op komst zijnde nieuwe X-Series, de Nokia X5 om precies te zijn. Zie de eerste afbeelding hieronder. De Nokia X5 zou een mid-range muziek toestel worden met Bluetooth GSM en 3G support. Veel meer is er nog niet over bekend. Nokia-X5

Het Nokia N8 'document' Nokia-N8-12MP-China Via: UnwiredView

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.