Toestellen
28 februari 2011 - Ron Smeets

Nokia N8 commercial bij de Oscars

De Nokia N8 is in de VS alleen nog 'los' te koop. De lokale providers lopen vooralsnog niet echt warm voor het Finse topmodel uit de N-Series.

Het feit dat het toestel nog niet in combinatie met een abonnement, en dus voor een vriendelijkere aanschafprijs, beschikbaar is, staat het succes ervan, in de VS tenminste, behoorlijk in de weg. Ongetwijfeld ook een doorn in het oog van de Amerikaanse CEO van de Finnen ;-)

Een uiterst Amerikaans getinte commercial van het toestel, compleet met rodeo stieren ;-), was afgelopen nacht te zien tijdens de uitreiking van de Oscars. Wellicht dat dit helpt ;-) Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.