Toestellen
29 juli 2010 - Ron Smeets

Nokia N8 al te bestellen in Italie, levering vanaf September

In de Italiaanse webshop van Nokia kunnen lokale klanten vanaf nu al de Nokia N8 bestellen. Het toestel gaat daar €470 Euro inclusief BTW kosten en zal vanaf September geleverd worden.

De Italiaanse prijs is 30 Euro hoger dan het bedrag dat Nokia bij de officiele presentatie bekend maakte. Maar ja, de Nokia Shop staat dan ook niet bekend als de goedkooptse online winkel. Wel krijg je er vaak extra accessoires (headset, geheugenkaart etc) bij. In de Nederlandse Nokia shop is de N8, op dit moment, nog niet terug te vinden (en dan bedoel ik inderdaad om te bestellen ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.